Published On: mar, dec. 8th, 2020

Decizie de ULTIM MOMENT / Scolile raman inchise in toata tara

DECIZIE. Scolile raman inchise pana la vacanta de iarna, a stabilit Guvernul. Unul dintre ultimele documente semnat de fostul premier Ludovic Orban este decizia Guvernului privind scolile din Romania. Hotararea nr. 57 din 7 decembrie 2020 a fost publicata tarziu in noapte, mult dupa demisia lui Ludovic Orban.

Hotararea nr. 57 din 7 decembrie 2020 privind aprobarea prelungirii suspendarii activitatilor care impun prezenta fizica a prescolarilor si elevilor in unitatile de invatamant şi continuarea activitatilor didactice in sistem online.

Avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice la nivelul Romaniei pana la data de 7 decembrie 2020, precum şi la solicitarea Ministerului Educatiei şi Cercetarii inregistrata cu nr. 10723 din 7 decembrie 2020, luand in considerare cresterea numarului de persoane infectate la nivel national, precum si cresterea zilnica a numarului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitara a masurilor de prevenire, interactiunea intensa si mobilitatea personalor, aspecte care genereaza o persiune constanta asupra capacitatii de gestionare a unitatilor administrativ-teritoriale si a sistemului sanitar (…)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta adopta prezenta hotarare:

Art. 1. Se aproba prelungirea suspendarii activitatilor care impun prezenta fizica a preşcolarilor şi elevilor in unitatile de invatamant şi continuarea activitatilor didactice in sistem online, pentru perioada 9-23 decembrie 2020.

Art. 2. Prezenta hotarare se comunica tuturor componentelor Sistemului National de Management al Situatiilor de Urgenta, pentru punere in aplicare prin ordine şi acte administrative ale conducatorilor acestora”, se arata in Hotararea CNSU din 7 decembrie 2020.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>