Published On: mar, dec. 8th, 2020

De ce Gabriel Dorobantu nu s-a insurat niciodata! / Secretul pe care l-a ascuns zeci de ani

Artistul Gabriel Dorobantu s-a nascut in Bucuresti, in 1953, iar pasiunea pentru muzica a descoperit-o inca de tanar.
Cantaretul a absolvit Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” din Capitala, Sectia umanista si scoala Populara de Arta, Sectia Canto, clasa profesoarei Florica Orascu. Timp de sapte ani, Gabriel Dorobantu a studiat in particular pianul cu Fromi Moreno si arta actoriei cu Tamara Scarlatos. in anul 1980, Gabriel Dorobantu a participat la concursul ”Bucuresti 80”, luand premiul al III-lea.
Totusi, multe persoane s-au intrebat de ce artistul Gabriel Dorobantu nu s-a insurat niciodata si de ce nu si-a facut o familie.

De ce Gabriel Dorobantu nu s-a insurat niciodata?
Artistul in varsta de 67 de ani nu a fost insurat niciodata. De-a lungul timpului, el a dezvaluit mai multe chestiuni private legate de familie si viata sa, iar unul dintre ele face referire la faptul ca nu si-a format niciodata o familie.
A avut mereu femei frumoase langa el, insa o singura femeie a iubit-o cu adevarat, iar de cand a fost parasit, nu a mai reusit sa gaseasca sufletul pereche si sa iubeasca cu aceeasi intensitate.
”Eu locuiam in cartierul Militari, in Bucuresti, tatal meu a fost tehnician tehnolog la Uzina de Masini Electrice si mama a fost administrator de scoala”, mai zicea despre viata sa.
Apartamentul din Bucuresti l-a vandut de foarte mult timp si s-a mutat pe Valea Prahovei, la Cornu, unde locuieste alaturi de mama sa in varsta de 82 de ani. A jucat in patru filme pentru copii, regizate de Dumitru Cucu si a caror muzica si scenariu au fost scrise de Dumitru Lupu: “Dramaticus”, „Tabara lui Dorobel”, „Trupa de show” si „Pestele verde”.
Gabriel Dorobantu canta piese de dragoste in armata, fiind ferm convins ca viata de soldat e distractiva: “Am plecat in Armata cu cateva haine, cu un chec si un pui prajit. Credeam ca e ca la Cinema. Plantonul mi s-a parut cel mai greu, ii plateam pe cei tineri sa faca in locul meu. Furam strugurii din viile Dobrogei cu feţele de perna. M-am «liberat» sublocotenent si cu o gramada de prieteni”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>