Published On: joi, dec. 3rd, 2020

Contra a parasit corabia / Antrenorul lui Dinamo si-a luat la revedere de la “cainii rosii”

Cosmin Contra a revenit cu ganduri mari pe banca lui Dinamo, chiar daca la un moment dat anuntase ca nu va mai antrena in Romania.
Dar proiectul spaniol de la “caini” s-a dovedit un fiasco imens, iar el si-a luat la revedere de la jucatori in aceasta dimineata.
Desi multi s-ar fi asteptat ca primii plecati sa fie strainii, se pare ca salariile mari i-au facut sa mai astepte, in speranta ca lucrurile se deblocheaza si isi vor primi banii pe care in Spania nu i-ar fi primit. Din pacate pentru ei, zecile de mii de euro sunt pe hartie, cel putin pana acum.
Cosmin Contra si-a luat la revedere de la jucatorii lui Dinamo.
Cosmin Contra a condus astazi ultimul antrenament al lui Dinamo si i-a rugat pe jucatori sa-l inteleaga. Le-a spus ca zilele trecute s-a simtit rau si s-a temut de un infarct, asa ca nu mai are curajul sa ramana, sa se consume psihic, dupa cum anunta doardinamo.ro.
„Aproape toti au facut memorii ca nu sunt platiti. Nu stiu cand pleaca. Nu mi-au spus cand vor pleca. Trebuie sa vina un antrenor, clubul Dinamo nu moare, trebuie sa vina cineva. Dar mie mi se pare ireal ca un antrenor sa vina in aceasta situatie la Dinamo.
Poate macar acum, in ceasul al 12-lea, acest patron va face plata, va veni cu 5.000.000 de euro, cat a promis.
Nu mi-am imaginat niciodata ca poate exista asa ceva, ca niste persoane care vin din Spania, o tara asa de dezvoltata, sa faca asa ceva. Mi-as dori un miracol, sa fi fost de fapt un vis urat aceste trei luni, sa vina banii cu nemiluita acum la final, sa fie acel proiect pe care l-au promis”, a declarat Cosmin Contra la Fotbal Club

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>