Published On: mar, dec. 15th, 2020

Autoritatile se pregatesc de vaccinarea anti-COVID / Vezi aici unde se vor vaccina brailenii

Vaccinul anti-COVID este la un pas de a ajunge si in Romania, iar autoritatile locale se pregatesc. DSP Braila a stabilit unde se vor infiinta centre de vaccinare anti-COVID-19 la nivelul judetului Braila. Inspectratul pentru Situatii de Urgenta Dunarea Braila (ISU) a comunicat Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei datele privind infiintarea unor centre de vaccinare anti-COVID-19 la nivelul judetului.

Propunerile facute de Directia de Sanatate Publica sunt conform listelor de mai jos:


In total, vorbim despre 15 centre, dintre care 11 in municipiu, cate un centru in orasele Ianca, Faurei si Insuratei, dar si un centru mobil pentru cele doua comune din Insula Mare a Brailei.

In plus, pentru personalul propriu din cadrul unitatilor spitalicesti din judetul Braila se vor infiinta 4 centre de vaccinare in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila, Spitalului de Pneumoftiziologie Braila, Spitalului de Psihiatrie Braila si a Spitalului Orasenesc Faurei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>