Published On: mie, dec. 2nd, 2020

ANUNT / In atentia utilizatorilor Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta a caror rezervare expira incepand cu 01.01.2021.

Persoanele care doresc incepand cu anul 2021 mentinerea locurilor de parcare rezervate, pot solicita acest lucru cu cel mult 30 de zile anterior expirarii termenului rezervarii.

In vederea prevenirii raspandirii virusului Covid 19 in randul populatiei, este necesar sa fie dezvoltată activitatea de relații cu publicul la distanță si recomandam ca prelungirea rezervarii locurilor de parcare sa se faca on-line prin intermediul Aplicatiei informatice pentru rezervarea si plata pe internet a parcarilor de resedinta (https://www.supagl-primariabraila.ro.). În acest scop, rugam cetatenii care au rezervate locuri de parcare in parcarile de resedinta sa comunice S.U.P.A.G.L. Braila prin intermediul fax-ului (0239611682) sau prin email (rezervareparcare@supagl-primariabraila.ro) adresa de e-mail la care institutia le poate comunica codul unic de identificare a rezervarii actuale.

In mod exceptional, prelungirea rezervarii locurilor de parcare si plata tarifului se poate face si la ghiseul institutiei (camera nr.7) cu sprijinul reprezentantilor institutiei, in intervalul orar 08,00 – 15,00, de luni pana joi, 08,00 – 12,00 – vineri, cu respectarea masurilor minime de siguranță medicală, respectiv accesul in institutie se va face in numar de maxim 2 de persoane simultan, masca de protectie este obligatorie si totodata se va respecta păstrarea unei distanțe de cel puțin un 1,50 metri între persoanele aflat în sediul instituției, precum si intre solicitant și funcționarul public de la ghișeu.

Prezentul anunt va fi afisat si pe site-ul S.U.P.A.G.L. Braila (www.supagl-primariabraila.ro).

 

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>