Published On: Dum, nov. 8th, 2020

VIDEO PROTESTUL comerciantilor din Piata Halelor fata de noile restrictii / “Lasam supermarket-ul care vinde numai marfa de afara, iar pe romanul asta nenorocit, pe care l-au incalecat toti… il inchidem”

Noile restrictii impuse de Guvernul Romaniei au scos in strada comerciantii din Piata Halelor din municipiu. Nemultumiti de faptul ca sursa lor de supravietuire este pe punctul de a se inchide, pietarii braileni au organizat un protest astazi, in jurul orei 12.00 pentru a isi striga nemultumirea si pentru a cere ajutor autoritatilor locale. Acestia se plang ca masura inchiderii pietelor care functioneaza in spatii inchise ii va aduce in pragul falimentului.

Cum scoatem macelaria afara? Nu am auzit pe nimeni sa vina la piata si sa ia coronavirus. Pe carne numai eu pun mana

In aceasta perioada vanzarile vor creste si acum era momentul sa na recuperam din pierderile din Starea de Urgenta. Lasam supermarket-ul care vinde numai marfa de afara, iar pe romanul asta nenorocit, pe care l-au incalecat toti… il inchidem“, straga comerciantii revoltati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>