Published On: mar, nov. 17th, 2020

VIDEO La Braila sunt parcari “speciale pentru barosani” fix in intersectiile aglomerate

Unii parcheaza, fara a privi in spate, cum le este mai convenabil sau mai aproape de magazin, ori in apropierea locurilor unde au “o urgenta”,  fara sa le pese de legi si de ceilalti participanti la trafic.
In aceasta dimineata, un marlan s-a grabit sa isi cumpere o cafea, asa ca pentru “revergorarea” de dimineata, si, fara sa isi bata capul cautand un loc de parcare, s-a proptit in prima intersectie care i-a iesit in cale. Desigur, prima intersectie care avea si un chiosc. Nici nu s-a gandit ca ar putea incurca traficul, insa chiar de a facut-o (n.r. actiunea de “a gandi”), nu i-a pasat.

S-a oprit in dreptul semaforului de culoare verde pret de cateva minute pentru  a cobori  fix  in  fata  magazinului, nu care cumva sa isi  oboseasca  picioarele.  Din imagini  ne  dam  seama  ca  este  o persoana  trecuta  bine  de  prima  tinerete,  cu  parul  incaruntit  cam  degeaba.  Este  dovada vie ca experienta  de  viata  nu  este  tot  una  cu  respectul  pentru  semeni.

Din categoria “parcam ca barosanii” pe unde ne este mai la indemana, haideti sa ne reamintim si de parcarea domnul presedinte interimar al PNL Braila, Catalin Boboc care a dat si el dovada de neseriozitate parcand ca “barosanii” exact in acelasi loc, cu ceva timp in urma, pe la inceputul precampaniei cand se grabea sa “se traga in poza”.

Haideti sa luam atitudine si sa facem impreuna Topul Marlanilor, recensamantul nesimtitilor, mitocanilor sau cum vreti sa le mai spuneti acestor “stapani de sosele”.
Impreuna ii facem cunoscuti  si poate ii vindecam de simptome, oprind astfel epidemia prostiei din orasul nostru!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>