Published On: lun, nov. 9th, 2020

Vedeta Pro TV, lovita cu bestialitate intr-un magazin! Scenele de groaza au fost surprinse de camerele de supraveghere

Scene de groaza s-au petrecut sambata seara, intr-un magazin din Capitala. Designerul Cristina Joia, cunoscuta din emisiunea “Visuri la cheie”, a fost desfigurata de o femeie, care a lovit-o cu bestialitate in fata.
Cristina Joia a fost atacata intr-un magazin sub privirile angajatilor. Agresoarea a intrat si fara nicio explicatie a lovit-o cu un obiect ascutit in fata, provocandu-i leziuni grave.
“M-am trezit cu un pumn in fata, a fost incredibil de puternica, pe moment nu mi-am dat seama ca avea ceva ascutit la mana si am cazut. Mi-a tasnit foarte mult sange, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rau deja”, a declarat Cristina Joia pentru stirile PRO TV.
Cristina Joia, declaratii de pe patul de spital
Designerul a ajuns de urgenta la spital, unde este in continuare internata. Din fericire se simte mai bine si povesteste faptul ca o banala discutie s-a transformat intr-un adevarat cosmar care ar pute sa ii lase urme pentru tot restul vietii.
″M-am indreptat catre magazin si o vad pe aceasta femeie care iese din magazin si se indreapta catre masina, si am intrebat-o daca e masina ei si mi-a raspuns intr-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce ca ce ma intereseza pe mine. Am intrat in magazin si am lasat-o injurand. M-am apucat sa fac cumparaturi, puneam banane, eram cu spatele si cand m-am intors m-am trezit cu un pumn in fata”, a explicat Cristina Joia.
Politia a deschis un dosar in acest caz, iar acum autoritatile asteapta ca victima sa fie externata din spital si sa depuna personal plangerea penala.
”In cauza politistii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si desfasoara activitati pentru depistarea autorului si pentru stabilirea tuturor imprejurarilor care au condus la producerea evenimentului”, explica Biroul de presa al Politiei Capitalei.
In functie de numarul de zile necesare pentru ingrijirea medicala a Cristinei Joia va fi facuta si incadrarea juridica a faptei: fie loviri sau alte violente, fie vatamare corporala. Sunt infractiuni pentru care agresoarea risca pana la zece ani de inchisoare.

 

Sursa: Ciao.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>