Published On: lun, nov. 30th, 2020

ULTIMA ORA / Alti 16 pacienti infectati cu coronavirus au murit in ultimele 24 de ore, in spitalele COVID din Braila

Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 64 de persoane. De asemenea, 16 pacienti internati in spitalele COVID din Braila au pierdut lupta cu temutul virus (9 din municipiul Braila, 1 din Ianca, 1 din Movila Miresii, 1 din Surdila Gaiseanca, 1 din Bucuresti, 2 din Tulcea, 1 din Galati). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 254.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 5686 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 5686 de cazuri amintite, un numar de 190 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 61 de teste.

In acest moment, 216 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 139 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 276 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1105 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, 31 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>