Published On: mie, nov. 18th, 2020

Teste multe, cazuri record / Valul de COVID la Braila nu poate fi oprit

Atunci cand se testeaza mult, cazurile noi explodeaza. Creste alarmant numarului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, in judetul Braila in timp ce numarul de locuri din spitalele suport COVID scade dramatic. Numar record de noi infectari in Braila, in ultimele 24 de ore. Dupa prelevarea celor 320 de teste de ieri apar primele rezultate.

Astazi 115 braileni au fost confirmati cu noul coronavirus, un numar urias de cazuri pentru judetul nostru. Judetul nostru are o capacitate mica de testare, maxim 150 de teste pe zi, celelalte fiind trimise in judetele cu o mai mare capacitate. In ultimele ore au fost prelevate 116 teste.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 4692 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 4692 de cazuri amintite, un numar de 173 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In informarea transmisa de ISU se mentioneaza faptul ca, in ultimele 24 de ore, 3 persoane au decedat din cauza COVID-19, 2 fiind din municipiul Braila, iar cealalta din comuna Tichilesti.

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 193.

In acest moment, 257 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 12 braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 1034 in carantina la domiciliu.

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a ajuns la 3,99 la nivelul municipiului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>