Published On: lun, nov. 2nd, 2020

Testata pozitiv inainte de un concurs / Gimnasta Larisa Iordache are coronavirus

Larisa Iordache a anuntat ca a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Gimnasta de 24 de ani a scris pe Facebook ca s-a infectat cu Covid-19 chiar inaintea de un concurs desfasurat la Izvorani. Gimnasta se afla in prezent in izolare, acasa, intrucat se simte bine si nu are simptome specifice bolii. Mai mult, Larisa a spus ca a contactat deja medicul, care i-a prescris tratament.
”Gimnastica m-a invatat sa fiu o persoana… pozitiva! Asteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia sa concurez pentru prima data dupa 3 ani! Pregatita, cu ambitie si multa determinare alaturi de antrenorii mei. Eram gata sa ma ridic, sa lupt pentru visul meu! Asa voi face si acum… dupa un test pozitiv la COVID -19.
M-am izolat acasa pentru doua saptamani, pentru a ramane sanatoasa si pentru a reveni in parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregatirea linistita. Ma simt bine, am o stare generala fara simtome grave, simt doar o mica raceala pe care o voi trata asa cum mi-a recomandat medicul.
Imi pare foarte rau pentru acesta veste… ajunsesem in forma, gata de a arata tot ce am muncit in aceste ultime luni.
Viata mi-e un pic data peste cap. Dar o gimnasta stie cum sa se de-a peste cap si sa aterizeze in picioare, nu?!
O sa am grija de sanatatea mea, imi doresc liniste !
Ceea ce va doresc tuturor!

Mesajul postat pe Larisa Iordache pe pagina sa de Facebook: “Sper sa ne vedem la Nationale!”

Larisa Iordache este multipla campioana europeana şi vicecampioana mondiala. Gimnasta isi anuntase revenirea dupa o pauza de trei ani şi urmeaza sa participe la Campionatele Nationale care vor avea loc la Ploiesti in perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptura de tendon ahilian stang la Mondialele de gimnastica din 2017, de la Montreal, fiind nevoita se se opereze de trei ori.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>