Published On: joi, nov. 19th, 2020

Samanta de scandal in PNL Braila / Canciu considera ca fiind DERAPAJE actiunile sefului sectiei de Ortopedie, Cristian Pricop / Boboc vede doar PSD in fata ochilor

Dupa ce rand pe rand, liberalii cu functii mai importante sau simpli membri au parasit PNL Braila din cauza modului in care este condus partidul de catre presedintele interimar, acum s-a sadit samanta de scandal si intre membrii marcanti ai partidului. In cadrul conferintei de presa de ieri sustinuta de presedintele interimar Catalin Boboc si presedintele Organizatiei Municipale, Catalin Canciu, declaratiile taiose si contradictorii au “intretinut atmosfera”.

Unul dintre subiectele abordate diferit de cei doi politicieni a fost demisia medicului Cristian Pricop din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetan, dar si din calitatea sa de membru in consiliul amintit. Catalin Canciu, de meserie profesor, considerera actiunile lui Pricop ca fiind derapaje.

Canciu a sustinut ca la nivelul partidului a existat o discutie pe tema alegerii lui Pricop si ca tot acesta (n.r. partidul) a hotarat ca medicul sa nu accepte functia. In schimb, sustine Canciu, Pricop a nesocotit hotararea partidului si a acceptat functia, dupa care a existat o alta discutie, pe aceeasi tema, in urma careia medicul a demisionat din functia respectiva, renuntand totodata si la calitatea sa de membru in C.A.

„Astfel de incidente – ca sa nu le spun altfel, derapaje, in care se inscrie si gestul domnului Pricop, sa ii spun gest, nu sunt binevenite pentru PNL Organizatia Braila in momentul de fata. L-am chemat si i-am spus <<Cristi, noi am stabilit ceva!>>” a declarat Catalin Canciu.

Astfel, Canciu, prin declaratia sa, il face pe Pricop  direct raspunzator de actiunile sale din ultimele zile (n.r. a acceptat functia de presedinte al C.A.)

In replica, sesizand chiar “derapajul” lui Canciu, Booboc a intervenit, aruncand vina pe PSD pentru propunere, apoi alegerea lui Pricop in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Spitalului Judetean, pentru faptul ca medicul Pricop a acceptat functia pe care imediat a facut-o publica pe o retea de socializare, culminand cu demisia sa dupa doua zile.

PSD a crezut ca poate sa rezolve niste lucruri si poate sa forteze niste lucruri in cadrul PNL, asa cum au fost obisnuiti niste ani. Ca ei sunt serfii! Cert e un lucru; eu am vorbit cu dumnealui alaltaseara, am vorbit si duminica seara, cand stiam ca urmeaza sedinta aceasta, lucrurile au fost extrem de clare, am convenit amandoi. Credeti-ma ca PSD-ul a fortat-o atat de tare, ca s-a ajuns unde s-a ajuns.”

In continuare, Canciu, printre cateva balbaieli, si-a sustinut declaratie in pofida faptului ca Boboc l-a contrazis, aruncand vina pe PSD. La reactia unuia dintre ziaristii invitati, care a zis ca pe Pricop l-a luat valul, Canciu a declarat “Pai altfel cum sa fie, daca dupa doua zile si-a dat demisia?”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>