Published On: mie, nov. 25th, 2020

Probleme grave de sanatate / Ce se intampla in acest momente cu celebrul actor Gheorghe Visu

Gheorghe Visu si-a ingrijorat fanii, dupa ce a publicat pe retelele de socializare un mesaj in care lasa sa se inteleaga ca este internat in spital, conectat la aparate de oxigen. Pana acum nici din partea acestuia, dar nici familia nu au facut declaratii oficiale in acest sens.
Actorul Gheorghe Visu ar avea probleme de sanatate. Acesta ar fi internat la Spitalul Matei Bals din Capitala si ar avea nevoie de oxigen. El a facut o postare pe pagina personala de Facebook in care a dat de inteles acest lucru. „Carlan batran atasat la perete…imbatat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoatele”, a fost mesajul pe care marele actor l-a facut public.
Carmen Tanase a expliat faptul ca si ea a vazut postarea prietenului sau de-o viata si totodata a dezvaluit ca actorul are probleme pulmonare vechi, iar cel mai probabil in aceasta perioada s-ar fi putut agrava.
”Nu stiu ce sa va spun cu certitudine, care este in prezent starea lui Geo. Am citit duminica noapte, tarziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare ca lasa sa se inteleaga ca s-a imbolnavit de COVID. Pe de alta parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi si ma gandesc ca i-or da de furca in perioada asta mai aparte. Il voi suna in cursul zilei de astazi, atunci cand voi considera ca poate vorbi. Voi incerca ca telefonul meu sa pice intre programul vizitelor medicilor. Si voi refuza sa ma gandesc la lucruri neplacute”, a declarat Carmen Tanase
Ce spunea celebrul actor in trecut despre problemele de sanatate
”Sunt bine. Nu sunt sanatos, dar nici nu am o boala grava care sa ma termine. Pot sa mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colega care ma intreba daca am ciroza. E o prostie. Am o boala de fumator, dar nu cancer. E o afectiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lasat de fumat si, sincer, imi pare rau”, povestea Gheorghe Visu in urma cu ceva timp, conform evzmonden.ro.

 

Sursa: Ciao.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>