Published On: lun, nov. 16th, 2020

Nepotii lui Donald Trump nu mai sunt primiti la scoala

Casa Alba devenise sursa de infectare cu SARS-CoV-2.
Consecintele au inceput sa fie resimtite de nepotii lui Donald Trump, astfel ca Ivanka Trump si Jared Kushner au fost nevoiti sa isi retraga cei trei copii de la scoala, conform Der Spiegel care citeaza CNN.
Acest lucru s-a intamplat dupa ce scoala, care este una de elita si unde copiii Ivankai sunt inscrisi, a facut nenumarate solicitari pentru respectarea regulilor de igiena si distantare sociala cat si obligativitatea purtarii mastilor si impunerea carantinei pentru cei care au fost expusi, cereri care au fost ignorate complet de cuplul Ivanka/Jared.
Parintii celorlalti elevi s-au plans de asemeni ca Ivanka Trump a fost prezenta la dezbaterea dintre Donald Trump si Joe Biden, dupa care Donald Trump s-a imbolnavit de Covid-19, si ca toti membrii clanului Trump, nici aceasta nu a purtat masca. Tentativele asistentei medicale a scolii de a discuta cu Ivanka au fost sortite esecului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>