Published On: lun, nov. 16th, 2020

Mortii cu mortii si liberalii tot cu voturile / Campanie suspendata din SOLIDARITATE? PNL Braila isi continua campania, in ciuda RESPECTULUI “propovaduit” pe Facebook

Oamenii se imbolnavesc de COVID-19, unii sfarsesc in flacari, regretele curg pe Facebook, SOLIDARITATEA atinge puncte culminante! Cel putin asta ne transmitea ieri conducerea interimara a PNL Braila. Discursul emotionant despre cum liberalii au decis, “in semn de respect si solidaritate, pentru tragedia din Piatra Neamt”, suspendarea campaniei electorale timp de 3 zile a facut inconjurul internetului. Daca cineva, credul,  i-a suspectat pe liberalii braileni de o urma de empatie, va dezamagim.

Acesta brosurica denumita pompos “CODUL CIVIL PE INTELESUL TUTUROR”, distribuit astazi in toate casutele postale din oras, este dovada tiparita a faptului ca PNL a mintit atunci cand a spus ca va opri campania electorala timp de trei zile. Astazi ar fi fost a doua zi, viata merge mai departe, dar minciunile ies la iveala, rand pe rand.

Mai baieti! Mai bine va abtineti-va! Vedeti-va in continuare de campania de promovare in functii publice a unui bataus si unui traseist politic, mai “folosit” decat toate fetele de la teava galbena, luate la un loc. Despre numarul doi pe lista, notarul Varga, traficant de copii si camatar cu caietul pe masa, nici nu mai are rost sa discutam. Acest COD CIVIL, al carui autor este, ar fi trebuit inlocuit de un COD PENAL si unul AL DECENTEI.

P.S. Asumati-va pana la capat rolul si actiunile si intre timp, daca mai faceti cate o escapada nocturna, sa mai serbati cate ceva, faceti-o departe de ochii indiscreti ai presei!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>