Published On: joi, nov. 5th, 2020

Leo Messi oprit de catre Mircea Lucescu 

Chiar inainte de intrarea la vestiare, argentinianul a fost oprit de ”Il Luce”, cel mai probabil, pentru a-i cere tricoul sau un autograf. Starul argentinian nu l-a refuzat pe Lucescu si a facut un semn catre vestiare, unde antrenorul roman ar trebui sa primeasca ”suvenirul”.
Dupa meciul de pe Camp Nou, Barcelona ramane lider in Grupa G, cu noua puncte. Juventus este pe locul doi, cu sase puncte, iar Dynamo Kiev si Ferencvaros pe ultimele doua pozitii, cu cate un punct. Echipa lui Mircea Lucescu are un golaveraj superior si ocupa, momentan, locul ce asigura calificarea in saisprezecimile Europa League.
Poveste memorabilacu Messi: ”Mi-a adus tricourile lui Xavi, Pique, Dani Alves, Iniesta si Puyol”
Messi obisnuieste sa se tina de cuvant atunci cand promite un tricou. Fabian Vargas, fost jucator la Almeria, a povestit un moment memorabil petrecut in 2010 cu starul argentinian.
Acesta a fost rugat de mai multi prieteni sa faca rost de tricoul lui Messi pentru o licitatie, in scopul sprijinirii victimelor inundatiilor din Columbia. Inainte de partida incheiata cu victoria catalanilor, scor 8-0, Vargas a obtinut acordul argentinianului.
“Eram mult prea suparat, am uitat complet. Totusi, Messi a venit la noi in vestiar si mi l-a adus. Incredibil! si asta nu a fost tot! Mi-a adus si tricourile lui Xavi, Pique, Dani Alves, Iniesta si Puyol, pentru licitatie”, a povestit Vargas.

 

Sursa: Digi24

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>