Published On: mie, nov. 25th, 2020

L-a imitat pe Ronaldo apoi s-a dus la el / Cum a reactionat portughezul la finalul meciului

Juventus s-a impus cu mari emotii contra lui Ferencvaros, scor 2-1 in grupa G din Liga Campionilor, iar prima repriza a adus un moment inedit care l-a avut in prim-plan pe atacantul maghiarilor, Myrto Uzuni.
Uzuni (25 de ani) a deschis scorul in minutul 19 si a ales sa se bucure precum Cristiano Ronaldo, chiar in “casa” portughezului.
Uzuni l-a imitat pe Ronaldo, iar apoi s-a dus la el. Cum a reactionat portughezul, la finalul meciului Juventus – Ferencvaros.
Replica starului lusitan a venit dupa doar un sfert de ora, cand a trimis in forta din afara careului, cu piciorul stang, restabilind egalitatea. Juventus a obtinut toate cele trei puncte in minutul 90+2, cand Alvaro Morata a marcat cu capul.
La finalul partidei, albanezul Uzuni s-a dus la Cristiano Ronaldo si l-a intrebat daca poate face schimb de tricouri. Lusitanul a acceptat chiar pe teren si a zambit, parand chiar amuzat de celebrarea adversarului sau din timpul jocului.
FK Tomori, KF Laci (Albania) si NK Lokomotiva (Croatia) sunt echipele la care a mai evoluat Myrto Uzuni de-a lungul carierei. La Ferencvaros a sosit in aceasta vara, pentru 1,8 milioane de euro, reusind sa marcheze 4 goluri in primele 12 partide.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>