Published On: lun, nov. 16th, 2020

HOTARAREA CJSU / “Pacanelele” si restaurantele din municipiu SE INCHID / Vezi aici si restul zonelor ROSII din judetul Braila

Astazi, comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila a aprobat, prin hotararea nr. 90/16.11.2020, intrarea municipiului Braila in scenariul rosu, ceea ce implica si alte restrictii pentru cetateni. Astfel, potrivit legislatiei, imdeiat dupa emitearea acestei hotarai, restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc din municipiu isi vor inchide activitatea.

Conform cifrelor, sambata, municipiul Braila a intrat in scenariul rosu, aceasta fiind ziua in care procentul de infectare cu noul coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori, respectiv 3,41. Duminica, incidenta cazurilor in municipiu a crescut, ajungandu-se la 3,69.

In 10 localitati din judetul Braila s-a depasit pragul de 3 cazuri la 1.000 de locuitori, in ultimele 14 zile. Cea mai rosie zona este satul Pribeagu din comuna Rosiori, cu un procent de infectare de 10,75.

Mai jos aveti Hotararea CJSU Braila emisa ASTAZI

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>