Published On: mie, nov. 18th, 2020

Doliu in lumea actoriei / Marea actrita Draga Olteanu Matei s-a stins

Ce spun medicii despre deteriorarea violenta a starii de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei care s-a stins in noaptea de marti spre miercuri, 18 noiembrie 2020.

Care sunt cauzele mortii acesteia?

Marea actrita Draga Olteanu Matei a murit, la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, unde era internata incepand de vineri, 13 noiembrie, fiind adusa de la Piatra Neamt. In urma cu o zi, marti, 17 noiembrie, medicii vorbeau din nou despre starea ei de sanatate, spunand ca este una foarte grava, artista fiind internata la terapie intensiva, avand suport respirator si hemodinamic. Medicii spuneau ca este o pacienta “extrem de fragila”, starea ei de sanatate fiind foarte deteriorata.
“A suferit o hemoragie digestiva superioara, cea mai probabila cauza fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta il are de mai multa vreme pentru o afectiune cardiovasculara. Este vorba despre o pacienta si cu afectiuni cronice, boli cardiovasculare si endocrine. O pacienta care a fost preluata in urgenta. S-a inceput terapia si investigatiile diagnostice. Este in anestezie, terapie intensiva, pentru Clinica de Gastroenterologie si Patologie Iasi”, declara, vineri, la internarea artistei, medicul Diana Cimpoesu, sefa UPU a Spitalului sf. Spiridon din Iasi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>