Published On: vin, nov. 20th, 2020

Corona virusului loveste din nou / Membrului formatiei 3 Sud Est / Mihai Budeanu diagnosticat cu COVID

Mihai Budeanu, 44 de ani, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est este internat de joi, 19 noiembrie, la sectia de terapie intensiva COVID-19 de la Spitalul Municipal Medgidia, iar starea lui de sanatate nu este foarte buna.
Mihai Budeanu, diagnosticat cu COVID. Membrul formatiei 3 Sud Est este internat la terapie intensiva “I se administreaza plasma”
In data de 20 noiembrie la ora 12:46 informatia a fost confirmat si pe contul de Facebook al trupei 3 SUD EST. “Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu COVID-19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”. Membrul formatiei 3 Sud Est este internat la terapie intensiva “I se administreaza plasma”.
Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a… Publicata de 3 SUD EST pe Vineri, 20 noiembrie 2020 Confirmat cu noul coronavirus, artistul a fost internat initial la spitalul din Mangalia. “Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul spitalului din Mangalia, citat de site-ul ziare.com. Potrivit observatornews.ro, Mihai Budeanu nu a necesitat intubare. “Greutatea ii ingreuneaza respiratia”, a declarat un medic pentru sursa citata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>