Published On: sâm, nov. 28th, 2020

Braila / Coronavirusul a facut prapad in ultimele ore / Record absolut de infectari

Explozie de infectari in judetul Braila. Astazi s-a inregistrat un record negru. Conform datelor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, in ultimele 24 de ore, in judetul nostru au mai fost confirmate cu SARS CoV-2 alte 199 persoane.

Pana astazi, in Braila au fost inregistrate in total 5543 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 5543 de cazuri amintite, un numar de 184 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati. In ultimele ore au fost prelevate 110 teste.

In acest moment, 212 persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 142 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 386 sunt in carantina la domiciliu.

Totodata,  ISU informeaza ca pana acum 1023 de braileni infectati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati, 38 dintre ei doar in ultimele 24 de ore.

In ultimele ore nu s-a inregistat niciun decese cauzat de infectia cu coronavirus, insa de la inceputul pandemiei si pana astazi 233 braileni au pierdut lupta cu virusul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>