Published On: vin, nov. 27th, 2020

Boboc: “PNL nu discuta cu PSD” / Intrebarea 1: Nici pentru binele brailenilor? / Intrebarea 2: Bai baieti, ce mai cautati acolo?

PNL Braila lanseaza in spatiul public declaratii halucinante care ne fac sa ne punem intrebarea: Bai baieiti, ce mai cautati acolo?

Declaratia a fost facuta dupa demisia doctorului Cristian Pricop din functia de presedinte al Consiliului de Administrare al Spitalului Judetean Braila, functie pe care Boboc o considera “un mar otravit”.

Noi avem o decizie extrem de ferma, nu exista rabat de la ea, nu este negociabila. Niciun membru al PNL si nici Partidul National Liberal ca si echipa, ca si organizatie, nu face alianta cu PSD-ul. Nu facem niciun fel de discutii, de negocieri, de aliante, de blaturi cum se cunosc ele in lumea politica. Atunci, noi atata vreme cat nu avem majoritate in Consiliul Judetean, nici in consiliile de administratie nu avem majoritatea… cu alte cuvinte, cand nu ai parghiile sa faci ceva este evident ca nu avem ce cauta, doar pentru a intetine o functie publica” a declarat Catalin Boboc in cadrul emisiunii Reperul TV din data de 24 noiembrie.

Din pacate, domnul presedinte interimar al PNL Braila amesteca treburile si baga in aceeasi oala termenii. El confunda notiunea de “a discuta”, “a face aliante” si “a face blaturi”. Domnule Boboc, a discuta cu partidul care detine guvernarea in plan local este un gest normal si pentru binele brailenilor, de aceea sunteti in opozitie. Sa incercati sa indreptati treburile daca acestea se “stramba” sau daca se “inrosesc” prea tare. Asta fac politicienii adevarati, discuta pentru binele oamenilor care i-au ales.

A face blaturi este pentru binele asa zisilor politicieni, si nu implica catusi de putin oamenii de rand.

Asa ca, daca voi nu discutati, nu faceti blaturi (sa presupunem ca va credem), ce faceti voi acolo?

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>