Published On: mie, nov. 11th, 2020

Aproape de 3 infectari la mia de locuitori / Braila, la un pas de scenariu rosu / Se vor inchide restaurantele

Situatia epidemiologica din Braila atinge puncte culminante. S-a depasit cifra de 4000 de infectari inregistrate in judetul nostru in cele 8 luni de pandemie. Astfel Braila a “bifat” 4070 de infectari.

Astazi s-a inregistrat un numar mare de noi cazuri confirmate. Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 56 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore. Tot in ultimele ore au fost prelevate 30 de teste.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 4070 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 4070 de cazuri amintite, un numar de 166 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

Tot astazi a fost inregistrat si cel de-al 174 lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2. In ultimele 24 de ore, alti 3 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (doi din municipiul Braila, unul din Movila Miresii).

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 174.

In acest momentn 224 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 39 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 985 in carantina la domiciliu.

Coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a ajuns la 1.92 la nivelul judetului Brăila, iar la nivelul municipiului este de 2.74 ceea ce inseamna ca orasul este la un pas de scenariu rosu, ceea ce ar implica si inchiderea restaurantelor si  a cafenelelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>