Published On: Dum, oct. 11th, 2020

Zile de foc pentru spitalele COVID din Braila / BOOM al infectarilor cu coronavirus in ultimele 48 de ore

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, la nivelul judetului a fost inregistrat cel de-al 114-lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2.
In ultimele 24 de ore, alti 2 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (unul din Braila, unul din Tulcea)

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 114.
Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 25 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 2565 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 2565 de cazuri amintite, un numar de 104 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In acest moment, 170 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 51 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 215 in carantina la domiciliu.

Comentarii
comentariu

About the Author

MIRELA VALSAN –

Related News
Tweet

Coronavirusul face ravagii printre romani / Record dupa record / Aproape 3000 de noi infectari si cel mai mare numar de morti, totul in ultimele ore

Spitalul Judetean Braila tine mortii ascunsi “sub pres”

Platim pretul relaxarii / 35 de braileni confirmati cu coronavirus si 4 decese, totul in ultimele 24 de ore

Un nou focar de coronavirus in Braila / Alerta la DSP / Activitatea institutiei va fi restrictionata

Cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei / Record absolut de infectari

Zile de foc pentru sistemul sanitar din Braila. Desi in mod normal in weekend se inregistru mai putine cazuri de infecatre cu coronavirus, zilele acestea bilantul a fost dat peste cap.
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, la nivelul judetului a fost inregistrat cel de-al 121-lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2.
In ultimele 48 de ore, alti 3 pacienti internati in spitalele COVID din Braila, infectati cu coronavirus au pierdut lupta cu teribilul virus (unul din Movila Miresii, unul din Tulcea, unul din Calarasi)

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 121.
Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 97 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 48 de ore.
De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 2814 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 2814 de cazuri amintite, un numar de 136 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In acest moment, 239 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 77 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 185 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>