Published On: joi, oct. 15th, 2020

VIDEO Nesimtirea este “in floare” in Braila

Cateva gesturi, chiar de par neinsemnate, pot demonstra lipsa bunelor maniere a unei parti din cetatenii acestui oras si totodata lipsa remuscarilor atunci cand fac o fapta ilegala/imorala.

Tocmai noi, brailenii, punem “mana de la mana”  pentru a transforma Braila intr-un oras neingrijit, plin de gunoaie la tot pasul. In ciuda eforturilor depuse de cativa oamenii care asigura ingrijirea parcurilor, locurilor de joaca, bulevardelor, restul parca ar fi manati de o ura nemarginita pentru tot ce inseamna civilizatie.

Daca am incerca fiecare sa aducem un plus de bunatate  in fiecare gest: sa udam o floare, sa adunam un gunoi de pe jos si sa-l punem acolo unde ii este locul, am putea noi cetatenii sa ii dam o frumusete aparte acestui oras care se afunda in nepasare.

Un cititor al ziarului ne-a trimis pe adresa redactiei un filmulet care spune multe despre atitudinea unor persoane fara moralitate si fara spirit civic.

Noi suntem cei care afundam orasul in nepasare si mizerie, ajutati, pe alocuri, de autoritatile care isi fac treaba doar in locurile centrale, pozitionate in raza lor vizuala.

Un biped nedomesticit a considerat de cuviinta ca zona verde de pe bulevardul Independentei merita vandalizata asa ca a trecut la taiat trandafirii de pe bulevard. Desi a vazut ca este filmat, nesimtirea s-a acutizat si mai mult, vazandu-si de treaba in continuare. Nu da doi bani pe faptul ca distruge spatiul verde dar nici ca poate fi vazut de cineva. Moralitatea lasa de dorit, la fel ca spiritul civic si omenia.

Vizionaeaza video AICI.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>