Published On: joi, oct. 15th, 2020

VICTORIA gastilor fara scrupule / PSD Braila si Guvernul, in aceeasi oala in joaca DE-A COVID-UL

In ciuda faptului ca Guvernul Romaniei se joaca cu coronavirusul din motive electorale, la fel cum face si PSD Braila, recte primarul Marian Dragomir, recomandarea prefectului Brailei, Simona Draghincescu, este una de bun simt si va sfatuim sa folositi masca pe protectie in ciuda faptului ca purtarea acesteia a ajuns doar o recomandare.

Brailenii ar trebui sa stie ca CJSU, comitetul care a luat hotararea purtarii mastilor si in spatiile deschise din Braila, nu este format dintr-o singura persoana. Vicepresedintele acestui comitet este chiar vicepresedintele PSD Braila, Iulian Francisk Chiriac. Acest lucru arata ca PSD se comporta ca o gasca de oameni fara scrupule care folosesc electoral boala, in conditiile in care ei stiu ca este periculoasa, pentru ca altfel nu se justifica motivul pentru care insusi Francisk Chiriac a fost de acord, in cadrul CJSU, sa se ia decizia purtarii si in spatiile deschise.

Insa, cum partidul face si desface absolut toate deciziile politicienilor, in fata camerelor de filmat, dar si in mediul online, ei joaca dupa cum le canta “tatucii” de la centru.

Mai jos aveti doua dintre cele mai recente  postari ale primarului Marian Dragomir si subprefectului cu atributii de prefect, Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>