Published On: Dum, oct. 11th, 2020

UPDATE Scafandrii braileni il cautau in apele canalului de irigatii, iar el era bine mersi acasa, in Buzau

UPDATE

Barbatul cautat de scafandrii braileni, in apele canalului de irigatii de la Stancuta a fost gasit, bine mersi, acasa. Dupa doua ore de cautari, cel despre care se credea ca s-a inecat a fost identificat de politisti la domiciliul sau din Buzau.

La ora 10.20, persoana cautata in canalul de la Stancuta a fost gasita la domiciliu, in municipiul Buzau”, a declarat colonelul Stefan Stoian, purtatorul de cuvânt al ISU Braila.

Politistii urmeaza sa lamureasca circumstantele in care a avut loc incidentul. Este posibil ca proprietarul masinii sa fi cazut cu masina in canalul de irigatii si apoi sa o fi abandonat acolo sau o alta persoana sa fi condus autovehiculul.

Stirea initiala

In aceasta dimineata, pompierii braileni au intervenit pentru degajareau unui autoturism cazut intr-un canal de irigatii din localitatea Stancuta.
Dupa o ora si jumatate autoturismul a fost scos din canal, insa nu a fost gasit nimeni in interiorul sau. Politia cauta acum proprietarul. Actele gasite in auto sunt ale unei persoane din judetul Buzau.
La fata locului se deplaseaza o echipa de scafandri si o barca pentru cautarea persoanei posibil inecate.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>