Published On: vin, oct. 2nd, 2020

Un nou focar de coronavirus in Braila / Alerta la DSP / Activitatea institutiei va fi restrictionata

Coronavirusul a lovit in cea mai importanta institutie angrenata in lupta impotriva COVID-19. Trei angajati ai Directia de Sanatate Publica (DSP) Braila au fost diagnosticati cu teribilul virus. Din primele informatii, starea celor trei pare a fi una buna
Informatiile au fost confirmate de Gabriel Ciochina, directorul DSP:
Avem trei cazuri de COVID-19 confirmate in randul angajatilor. A fost o situatie, o deplasare intr-un alt judet, au contactat virusul la evenimentul respectiv, unde au mai fost niste cazuri confirmate. Cel de-al treilea caz a fost confirmat astazi (n.r. joi). Ancheta este in curs de desfasurare, urmeaza sa stabilim daca au legatura epidemiologica intre ele cele doua cazuri initiale, cu cel de-al treilea de astazi”, a declarat Gabriel Ciochina, conform Agerpres.

In ceea ce priveste activitatea institutiei, care numara aproximativ 50 de angajati, aceasta va fi restrictionata in urmatoarea perioada.

Din ceea ce cunosc, cei trei colegi nu sunt intr-o stare de sanatate deteriorata. Activitatea DSP va fi restrictionata, documentele vor fi intra in institutie si vor iesi din institutie doar in format electronic in urmatoarea perioada. Vom fi nevoiti sa temporizam anumite activitati si anumite evaluari ale unor documente, trebuie sa ne descurcam cu cat personal avem, pentru ca ducem lipsa de personal. Vom proceda iar la dezinfectia totala a sediului institutiei, asa cum am procedat si in primele doua cazuri cand a fost confirmat virusul in randul angajatilor nostri”, a mentionat Ciochina.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>