Published On: mie, oct. 7th, 2020

Spitalul Judetean Braila tine mortii ascunsi “sub pres”

Eroare umana sau incercare de a masca adevarata situatie a pandemiei de coronavirus la nivelul judetului Braila? 17 decese ale unor pacienti infectati cu coronavirus, survenite in perioada august-septembrie, au fost raportate la nivel national abia astazi. Desi reprezentantii Spitalului Judetean Braila au datoria de a transmite zilnic, catre DSP, bilantul deceselor aparute in ultimele 24 de ore, 17 pacienti infectati cu coronavirus, care au pierdut lupta cu virusul, nu au fost declarati in actele oficiale.

O posibila explicatie pentru eroarea comisa de Spitalul Judetean Braila ne-a fost oferita de directorul DSP Braila. Doctorul Gabriel Ciochina a declarat pentru Infobraila ca totul a fost, probabil, o eroare tehnica.

“Nu au ajuns documentele de la Spitalul Judetean. A fost probabil o eroare tehnica. Am primit ieri documentele”, ne-a precizat sursa citata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>