Published On: joi, oct. 29th, 2020

Scandalul momentului in showbiz /Bianca Dragusanu a numit-o “Carita disperata” pe Carmen de la Salciua

Am aflat adevaratul motiv pentu care Bianca Dragusanu a numit-o “Carita disperata” pe Carmen de la Salciua. Ar avea legatura directa cu Alex Bodi

Bianca Dragusanu a pus ”tunurile” pe cantareata de muzica de petrecere Carmen de la Salciua, dupa ce artista a facut un gest umanitar. Din cate se pare, intre cele doua dive din showbiz ar exista unele tensiuni mai vechi, care abia acum au iesit la suprafata.
Conflictul dintre Bianca Dragusanu si Carmen de la Salciua ar fi unul cu vechime. Iar acum fosta prezentatoare TV ar fi gasit ”oportunitatea” de a da cartile pe fata.
Potrivit unor surse, in urma cu ceva timp, atunci cand Bianca Dragusanu si Alex Bodi traversau ape tulburi in relatie, musculosul ar fi fost banuit ca a calcat stramb tocmai cu artista originara din Salciua de Jos. De atunci, intre cele doua dive din showbiz ar fi inceput tensiunile. si asta pentru ca Bianca n-ar fi putut sa treaca prea usor peste presupusele gesturi de infidelitate ale iubitului.
Mai mult decat atat, Bianca Dragusanu ar fi fost extrem de deranjata de faptul ca interpreta de muzica de petrecere s-ar fi laudat, in repetate randuri, ca superba masina cu care face furori prin oras ar fi primit-o chiar de la Alex Bodi.

Bianca Dragusanu, atac fara precedent
”Am intrat pe TikTok si o vad pe una amarata… Dar cu milioane de likeuri. O vad pe alta amarata care e cantareata de muzica de petrecere, care s-a dus sa se pozeze cu amarata, ca sa-si faca ea niste follow-uri si like-uri! Bai, femeie, esti penibila cu diploma! Lasa femeia amarata in pace! Dati-i unfollow la cartita asta disperata”, sunt cuvintele dure pe care Bianca le-a indreptat catre cantareata de muzica de petrecere. (citeste si: Carmen Salciua, primele declaratii dupa ce Bianca Dragusanu a acuzat-o de falsitate si a jignit-o:”Ce ai cu mine? Daca ai o problema, poti sa o spui frumos”).

Alex Bodi, mesaj acid pentru Carmen de la Salciua “Sa puna ele mana de la mana, sa se alieze cu «Carmen de la Salcie, de sub salcie» si sa trimita niste pachete, sa ajute familia aia”, a spus afaceristul din Medias intr-o filmare publicata de iubita lui pe Instagram Stories.
Pe o alta inregistrare publicata de Bianca, Alex Bodi a mai subliniat: “Sa se uneasca sa faca si ei cauze nobile, fara sa bata clopotele”, referindu-se tot la artista Carmen de la Salciua. Iar Bianca Dragusanu a facut un apel pentru a o ajuta mai mult pe Alexandra Bodi, o gospodina din Mures care face senzatie pe TikTok. Bianca Dragusanu, doua divorturi „la activ”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>