Published On: sâm, oct. 31st, 2020

Sambata neagra / Record de infectari cu coronavirus la Braila

Creste alarmant numarul cazurilor noi de COVID-19. Astazi, in Braila s-a inregistrat un nou record de infectari.

Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 60 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore, cea mai mare cifra de la debutul pandemiei.

Pana astazi, in judetul nostru au fost inregistrate in total 3492 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 3492 de cazuri amintite, un numar de 157 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

Tot astazi a fost inregistrat si cel de-al 152 lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2. In ultimele 24 de ore, alti 3 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (doi din Braila, unul din Tulcea)

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 152.

In acest momentn 199 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 81 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 612 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>