Published On: mie, oct. 21st, 2020

S-a imbogatit tatal lui Alexandru Popa din furt de combustibil din conducta CONPET?

”Alexandru Popa, aceasta rusine pe care PNL Braila a pus-o prima pe lista de candidati la alegerile parlamentare de anul acesta pentru Camera Deputatilor nu a aparut intamplator. El nu este doar un bataus de doi lei, este un bogat bataus de doi lei. De unde vin banii?”, scrie viespea.com

”Viespile” sustin ca prezenta interlopului Alexandru Popa deschizand lista PNL Braila Camera Deputatilor nu este intamplatoare, mai ales ca el este secondat de traficantul de copii Vasile Varga. Mai mult, ”viespile” sustin ca Popa este doar un paravan pentru Varga, care ar beneficia de demisia lui Popa daca PNL ar castiga un singur mandat de deputat la alegerile din 6 decembrie 2020.

”Viespile au aflat ca tatal lui Alexandru, Radu Popa, actualul primar al comunei Ciresu, este cel care a decis ca a furat suficient sa isi doreasca nu numai sa fie  ”reprezentantul”  grobian al comunei Ciresu din Braila, ci sa-si puna odrasla bagaboanta in fruntea listei unui partid in care, pana nu demult, doar elitele isi gaseau locul. Sursele noastre spun ca banii cu care astazi Radu Popa isi permite arogantele de acest gen isi au originea nici mai mult nici mai putin decat in furtul de combustibil din conductele CONPET. Cum hotul azi negustor se numeste, Popa a scapat pentru ca arestatii din dosarele furturilor de combustibil nu l-au turnat. Vazandu-se cu sacii in car, acum clanul Popa von Ciresu doreste si recunoasterea publica, dupa cotropirea functiei de primar urmand si cea de deputat. Surpriza va veni daca PNL Braila nu va face norma de doi deputati, moment in care odrasla primarului din Ciresu va demisiona pentru a-i face loc unui alt nemernic, Vasile Varga, notar cu radacini unguresti si revolutionar de carton despre care gurile rele zic c-ar fi si samsar de copii”, sustine sursa citata.

In ciuda faptului ca saptamana trecuta, membrii clanului Popa-Varga-Boboc se aratau interesati de discutii cu reporterii Infobraila, astazi niciunul nu a raspuns apelurilor noastre. Exceptie a facut doar presedintele interimar al PNL Braila, care, aflat in fata redactiei noastre ne-a aratat obrazul.

sursa foto: https://www.mihaeladanpress.ro/

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>