Published On: lun, oct. 12th, 2020

Putere cu orice pret / Un primar PNL a devenit prima victima a campaniei electorale desfasurate in plina pandemie

Dan Dragulin, primarul in functie al orasului Calarasi si presedintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineata dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Demnitarul avea 59 de ani si era internat la institutul Matei Bals inca dinainte de alegeri. Acesta a contactat boala in timpul campaniei electorale, iar in ultima saptamana a fost nevoit sa se interneze. El a pierdut alegerile locale, in fata contracandidatului sau din PSD.

Ne exprimam regretul fata de disparitia dureroasa a colegului nostru Daniel Dragulin, primar al municipiului Calarasi in perioada 2012 – 2020, presedinte al filialei PNL Calarasi si vicepresedinte al PNL.  Partidul National Liberal transmite condoleante familiei indoliate si va pastra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreapta in spiritul valorilor liberale nationale pentru toti cei din jurul sau.  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” este comunicatul PNL.

Alegerile din Calarasi pentru functia de primar au fost castigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD si consilier local si director general al Casei de Asigurari de Sanatate Calarasi. Potrivit AEP, Daniel Dragulin a obtinut 32% din voturi, in timp ce castigatorul alegerilor a obtinut 43%. Prezenta la vot de aproape 40%.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>