Published On: vin, oct. 2nd, 2020

Platim pretul relaxarii / 35 de braileni confirmati cu coronavirus si 4 decese, totul in ultimele 24 de ore

In ziua in care Romania stabileste un nou record al infectarilor, Braila inregistreaza alte 35 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. Si la capitolul decese, bilantul este ingrijorator pentru braileni. Alti 4 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (doi din municipiu, unul din Tichilesti si unul din Silistea)

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 110.

Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 35 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 2492 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 2492 de cazuri amintite, un numar de 96 sunt pacienti  transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In acest moment, 164 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 51 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 287 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>