Published On: mie, oct. 21st, 2020

Piata DROGURILOR din Braila este de astazi mai “saraca” / Doi traficanti prinsi in fapt cu sute de grame de cannabis, dar si cu 180 de “pastile”

La data de 20 octombrie, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Galati – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, impreuna cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila, au efectuat sase perchezitii la imobilele a sase braileni, banuiti de trafic de droguri de risc si mare risc.

In urma perchezitiilor efectuate in Braila, au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 180 de comprimate de ecstasy, 2.300 de euro, 12.370 de lei, 9 telefoane mobile si un grinder.

Din investigatii a reiesit ca doi barbati, cu varste de 23 si 37 de ani, din Braila, ar fi efectuat tranzactii de droguri de risc si mare risc, beneficiarii fiind consumatori din municipiu.

In urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Braila au dispus retinerea, pentru 24 de ore, a celor doi braileni, iar, in cursul acestei zilei, vor fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana.

In activitatile de ieri au fost angrenati si jandarmi de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila.

 

Citeste si BRAILA sufocata de coronavirus / La ATI se face loc doar daca moare cineva / Urmatorii pacienti COVID vor fi tratati in alte judete

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>