Published On: joi, oct. 22nd, 2020

Partidul Braila Noua il sustine pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare

Dupa ce ziarul Infobraila a anuntat candidatura lui Adrian Tabarac, ca independent, la alegerile parlamentare din decembrie, a urmat un val de sustineri.

Primul care isi declara public sprijinul este Lucian Caprariu, presedintele partidului Braila Noua, fost candidat pentru fotoliul de primar al municipiului.

“Il sustin din toata inima si ii rog pe toti cei care m-au votat pe mine la locale, sa il sustina acum pe Adrian Tabarac, candidatul independent la alegerile parlamentare din decembrie,” a declarat pentru Infobraila Lucian Caprariu.

Reamintim brailenilor ca Adrian Tabarac, fostul presedinte al filialei municipale a PNL Braila, a intrat in cursa pentru un loc de deputat in Parlamentul Romaniei, din pozitia de independent.  A demisionat din functia de presedinte, a renuntat la un loc caldut sub umbrela smecherilor de partid si a decis sa faca ceva pentru braileni, de unul singur, pentru toti.

Citeste si Opozitia are o singura sansa! Adrian Tabarac candideaza independent la Camera Deputatilor

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>