Published On: lun, oct. 19th, 2020

Musafiri “nepoftiti” la o nunta in Braila / In loc de cadouri, au curs amenzile

Politistii braileni împreuna cu reprezentanti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila, Directiei de Sanatate Publica Braila, Inspectoratul Teritorial de Munca Braila, pompieri si politisti locali au desfasurat actiuni de verificare, cu efective marite, pe raza întregului judet, în vederea respectarii interdictiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Cu aceasta ocazie, sambata seara, la un restaurant de pe raza judetului Braila, politistii au constatat ca avea loc un eveniment privat, respectiv o nunta, la care participau aproximativ 65 de persoane.

Astfel, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, în valoare de 3.000 de lei fiecare, atat organizatorului evenimentului, cat si administratorului societatii comerciale, conform Legii nr. 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodata, a fost întocmit si dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, fiind luate masuri de intrare în legalitate, desfasurarea evenimentului fiind întrerupta.

Recomandam tuturor brailenilor sa pastreze distantarea fizica si sa poarte masca de protectie în toate spatiile unde este obligatoriu, prevazute de legislatia în vigoare!

Activitati asemanatoare vor fi desfasurate în continuare în vederea constientizarii tuturor cetatenilor privind necesitatea respectarii masurilor necesare pentru prevenirea infectarii cu virusul SARS-COV-2, precum purtarea mastii de protectie, dar si pastrarea distantei fizice pentru a-si proteja propria sanatate, dar si pentru protectia celor din jur!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>