Published On: mar, oct. 20th, 2020

Mucea, violatorul din Jirlau, scapa de inchisoare / Smecherul cu AUDI si-a rapit victima, o minora in varsta de 14 ani, din statia de autobuz

Mucea, smecherul cu AUDI care in 2017 a fortat o minora sa intretina cu el relatii sexuale orale, va fi eliberat conditionat desi in 2019 fusese condamnat la 4 ani de inchisoare.

Judecatoria Braila a decis, pe 7 septembrie 2020, eliberarea conditionata a lui Madalin Razvan Mucea (22 de ani), condamnat definitiv de Curtea de Apel Galati, pe 24 aprilie 2019, la 4 ani de inchisoare pentru viol.

Solutia pe scurt: In baza art. 587 alin 1 Cod procedura penala admite propunerea de liberare conditionata formulata de Penitenciarul Braila. In baza art 100 Cod penal dispune liberarea conditionata a condamnatului Mucea Madalin Razvan de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr 244/2020 (sentinta penala nr.183/2019 ) emis de Judecatoria Faurei. Pune in vedere petentului condamnat dispozitiile art. 100 alin. (5) C. pen. referitoare la conduita sa viitoare si consecintele la care se expune, daca va mai comite infractiuni. Dispune punerea in libertate a condamnatului, daca nu este arestat in alta cauza. In baza art. 275 alin 3 Cod procedura penala cheltuielile judiciare in cuantum de 100 lei avansate de stat, raman in sarcina acestuia. Constata ca petentul condamnat a avut aparator ales. Cu drept de contestatie in termen de 3 zile de la comunicare.

Judecatorii braileni i-au dedus din pedeapsa perioada arestului preventiv si la domiciliu, adica aproximativ un an si jumatate, de la 18 decembrie 2017, pana la 24 aprilie 2019. Tanarul din comuna Jirlau primise initial, la Judecatoria Faurei, o pedeapsa de 6 ani de inchisoare, pe care judecatorii Curtii de Apel Galati au considerat-o prea aspra.

Complicele sau Razvan Zidaru (14 ani), cel care a impins victimna in masina violatorului, a scapat cu o masura educativa (asistarea zilnica pentru 6 luni). Tribunalul Braila va stabili printr-o decizie definitiva, pe 20 octombrie, daca mentine hotararea Judecatoriei Braila.

Cei doi au fost obligati sa ii plateasca victimei daune morale de 5.000 de lei.

Filmul violului din 2017

Pe 17 decembrie 2017, in jurul orei 18:00, Madalin Razvan Mucea a obligat o minora de 14 ani sa se urce in masina sa, un AUDI A4, fiind impinsa si bruscata sa faca acest lucru de catre Razvan Zidaru.

Cand au ajuns in apropierea statiei de autobuz din comuna Jirlau, Madalin Razvan Mucea a observat-o pe copila si a hotarat ca trebuie sa intretina relatii sexuale cu ea. I-a facut mai intai cateva propuneri indecente, aceasta refuzand si retrandu-se in refugiul statiei de autobuz. Mucea i-a cerut lui Razvan Zidaru, complicele sau si pasager al autoturismului marca AUDI, sa o aduca cu forta in masina pe care o conducea, iar minorul s-a conformat. Madalin Razvan Mucea a oprit masina la marginea localitatii, le-a cerut celorlalti doi tineri care il insoteau sa coboare, iar apoi a fortat-o pe adolescenta de 14 ani sa ii faca sex oral. El a trecut pe bancheta din spate a autoturismului alaturi de persoana vatamată  si i-a cerut sa il satisfaca oral. Fata a refuzat fiind lovita si bruscata de inculpat, insa nu a reusit sa scape de furia violatorului.

Tanarul a fost retinut, imediat, pentru 24 de ore, oamenii legii audiind si doi minori din Jirlau, martori la momentul in care suspectul a suit-o pe fata in autoturism.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>