Published On: Dum, oct. 25th, 2020

Legea junglei in traficul din Braila / Injuraturi si amenintari pe bulevardul Dorobantilor

Legea junglei din trafic a fost aplicata ieri seara cand un barbat de 43 de ani, dupa ce a lovit un autoturism care circula regulamentar, l-a amenintat pe soferul acestuia cu acte de violenta.
Sambata seara, in jurul orei 21:40, politistii braileni au fost sesizati, prin apel la 112, de catre un sofer brailean de 32 de ani dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost acrosata de un alt autovehicul, al carui sofer a inceput sa il ameninte. Accidentul s-a produs in zona intersectiei Bulevardul Dorobantilor cu strada Albinei.
Conducatorul auto care circula regulamentar efectuase virajul la stanga, de pe bulevardul Dorobantilor pe strada Albinei din municipiu, cand autovehiculul sau a fost acrosat, in partea laterala stanga, de catre un autoturism care depasea pe contrasens
In urma impactului, acesta din urma l-ar fi amenintat pe barbatul de 32 de ani cu acte de violenta. Oamenii legii au deschis un dosar penal in acest caz pentru distrugere si amenintare si continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc incidentul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>