Published On: joi, oct. 29th, 2020

Iohannis ii da “decisiva” COVID-ului / Haideti la alegeri dragi romani, ca avem paturi la ATI

Share This
Tags

Haideti la alegeri dragi romani, ca avem paturi la ATI

Presedintele Iohannis a iesit cu o declaratie prin care sa ii dea “decisiva” covidului. Nu, nu cu vreun vaccin sau vreo descoperire medicala salvatoare, ci cu lista (numarul) de ventilatoare nou achizitionate. O crestere cu 146% a numarului de ventilatoare, intr-un an de zile, din aprilie anul acesta, pana in aprilie 2021. O asa veste ar pune pe fuga orice virus, fie el si unul incapatanat cum e cel cu care ne luptam de 8 luni.
Realitatea insa ne izbeste fix din fata portilor spitalelor, cand triajul te condamna la ore in sir de stat in frig cu jumatate de patura pe picioare.
Nu avem spitalele altora, nu mai avem nici medicii nostri caci au plecat in acele spitale ale altora, nu avem aparatura lor…. avem insa valul doi.

Valul doi, primit cu paine, sare, medici obositi si infectii nosocomiale ascunse sub pres. Daca mai punem la socoteala ca inca sunt indivizi care nu cred in virus, dezastrul este garantat.
Astazi a fost miercurea neagra, cea mai neagra zi de la inceputul pandemiei in Romania. Peste 100 de decese au fost cauzate de infectia cu coronavirus, iar specialistii nu sunt deloc optimisti.

Pelerinajele s-au incheiat, urmeaza 1 decembrie, alegerile, targurile si GATA! Miza-i mare si de restul, infectare!

Cele doua pelerinaje mari, cel de la Sfanta Parascheva si cel de la Sfantul Dimitrie, au fost doar un paravan, un motiv in plus pentru desfasurarea alegerilor parlamentare. Sa nu zica crestinul ca virusul luat de la Biserica este din alta rasa decat cel luat din “pupaturile” (nu cele in fund) din campanie. Daca acestea ar fi fost oprite, alegerile erau compromise.

Cu doar o luna in urma am mai trecut printr-un val de alegeri, cele locale. La doar cateva zile dupa terminarea campaniei a urmat dezastrul, Romania inregistrand record dupa record. Am sarit de 4000 de cazuri, astazi 5000. Acum, se insista pe aceeasi tema, iar presedintele Iohannis incearca sa ne linisteasca, ca nu ar fi niciun pericol pentru noi mersul, din nou, la vot. Romania achizitioneaza echipamente medicale pentru ultima faza… in caz de ceva.

Spala-te pe maini si roaga-te! Cine are oxigen in plamani si sange in picioare ramane viu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>