Published On: lun, oct. 12th, 2020

Gunoaie aruncate la intamplare in sat Latinu

In satul Latinu din comuna Maxineni,  judetul Braila, gunoiul aruncat la intamplare, in apropierea raului Buzau de catre localnici, devine un viitor focar de infectii.

Din cauza nepasarii, oamenii isi arunca deseurile menajere “marcandu-si” astfel teritoriile cum stiu ei mai bine pe loturile agricole ale altor persoane.

Un mic “colt de rai” al nepasarii si al ignorantei salasluieste in Latinu, de-a lungul si de-a latul raului Buzau. Asa ca, putin cate putin, toti contribuim la ingroparea Brailei in gunoi, de la simplii braileni fara spirit civic pana la firmele care ar trebui sa asigure un mediu mai curat cetatenilor platitori de taxe, dar nu o fac. Este de necrezut ca sunt oameni care dau dovada de atata lipsa de bun simt. Destul de des apar sesizari din partea cetatenilor cu simt civic,referitoare la mormanele de gunoi din oras si sate. Oricat ar incerca autoritatile sa stapaneasca acest fenomen, singurii care ii pot pune capat sunt oamenii constienti, care vor trebui sa dea dovada de responsabilitate si bun simt. Posibilitatea oprirei acestei nesimtiri va inceta odata cu sanctionarea foarte drastica a tuturor cetatenilor care recurg din nou la aruncarea propriilor gunoaie.

Vizioneaza aici filmuletul evenimentului!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>