Published On: vin, oct. 30th, 2020

„Distrugatoare de casnicii” / Ea e suspecta de despartirea lui Armie Hammer de sotia cu care era de 10 ani

Actrita Lily James a capatat reputatia de „distrugatoare de casnicii” la Hollywood dupa ce, in ultimele luni, a fost surprinsa de paparazzi cu actorul Dominic West, care este casatorit, iar in urma cu cateva luni ar fi avut o idila cu actorul Armie Hammer, care la scurt timp a decis sa divorteze de sotia lui, cu care are doi copii.
Casatoria lui Armie Hammer s-ar fi destramat dupa ce sotia lui a descoperit mesajele pe care actorul si le-ar fi trimis cu Lily James. Armie Hammer si Lily James s-au cunoscut la filmarile lungmetrajului „Rebeca”, in 2019.
Sotia actorului din „Call Me by Your Name”, Elizabeth Chambers, a descoperit mesajele pasionale in telefonului artistului pe care le-ar fi primit de la o femeie pe nume „Adeline”, acesta fiind numele folosit pentru Lily James pe platourile de filmare, in conditiile in care personajul ei nu avea un nume specificat
„Nu era deloc subtila. Iar lui nu-i displacea. Ea il atingea constant si se uita la el cu subinteles. in perioada filmarilor, Hammer a preferat sa ramana in zona, in loc sa se duca la familia sa”, a declarat o sursa apropiata cuplului.
Dupa o casnicie de 10 ani, Elizabeth Chambers a incercat sa repare casnicia, iar cei doi au mers la terapie pentru cuplu. Ea a decis sa se desparta de actor insa dupa ce sotul ei i-a trimis un mesaj sexual „care stia ca nu ii este adresat”.

Elizabeth Chambers si Armie Hammer si-au anuntat despartirea pe 10 iulie.
Actrita „distrugatoare de casnicii” a fost vazuta sarutandu-se cu Dominic West
Recent, actrita Lily James a fost vazuta in compania actorului Dominic West, care la randul lui este casatorit. Cei doi se aflau in Roma si au fost fotografiati in timp ce se sarutau.
Intr-o manifestare bizara de unitate, la o zi dupa ce povestea dintre Dominic si Lily a ajuns pe prima pagina a tabloidelor, actorul si sotia lui, Catherine Fitzgerald, s-au sarutat pentru fotografii, in afara casei lor si au declarat pentru reporteri: „Casnicia noastra este puternica si suntem inca impreuna”.
Lily James este o actrita si cantareata britanica, in varsta de 31 de ani, cunoscuta din filme precum „Mamma Mia! Here we go again”, „Baby Driver” si „Pride and Prejudice and Zombies”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>