Published On: lun, oct. 19th, 2020

Disparitiile misterioase care zguduie Braila / Doua tinere despre care familiile nu mai stiu nimic

Disparitii misterioase care pun pe jar politistii braileni. Doua tinere sunt de negasit

La data de 17 octombrie, 10:30, o femeie de 79 de ani, din orasul insuratei, a sesizat disparitia nepoatei sale, Tudose Mariana, in varsta de 16 ani, care, in jurul datei de 28 septembrie 2020, a plecat de la domiciliul comun si nu a mai revenit.

Din verificari a rezultat ca minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasa de fiecare data, dupa anumite intervale de timp.

Semnalmente: inaltime 150 de cm, greutate aproximativ 45 de kg, constitutie atletica, ochi albastri, par blond si fata rotunda.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

De asemenea, astazi, la ora 11:30, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Voda, a sesizat disparitia fiicei sale, Pirlea Iulia, in varsta de 18 ani, care, din data de 15 octombrie 2020, a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul sau si nu a mai revenit.
In toata aceasta perioada a comunicat telefonic atat cu mama, cat si cu prietenul sau, prin care i-a informat, in mod nereal, cu privire la locul in care se afla, insa, in prezent nu mai poate fi contactata.

Semnalmente: inaltime 165 de cm, greutate 52 de kg, ochi verzi, par lung, saten, vopsit blond, piercing in buric, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru numitele Tudose Mariana si Pirlea Iulia a fost solicitata cautarea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care acestea se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>