Published On: joi, oct. 8th, 2020

CULMEA CULMILOR / Tocmai Braila nu poate organiza festivalul pestelui, totul din cauza Simonei Draghincescu

Mai nou, Marian Dragomir si Simona Draghincescu, subprefect cu apucaturi/atributii de prefect, se cearta pe “pesti”. Primarul reales, prin Primaria Braila o cheama in instanta pe doamna subprefect, via Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta pe motiv ca ce festival este acela al pestelui, fara peste … pe masa.

Festivalul “cu si despre pestii” din Braila risca sa fie aruncat in aer de decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta, luata in 7 octombrie, de a se interzice consumul produselor achizitionate in perimetrul in care se desfasoara evenimentul, asta desi consumul de mancare pe terase si in restaurante nu a fost interzis nicaieri in judetul Braila. Acum, ingrijorarea primarului este cu atat mai mare cu cat banii programati sa sustina marea petrecere vin din fonduri europene, iar daca lucrurile nu merg bine, Primaria ar urma sa fie datoare cu “niscaiva” penalitati pe care, Dragomir ameninta ca i le va baga chiar pe sub nas raspunzatorului/raspunzatorilor de aceasta isprava.

Dar, zic sa ii lasam sa se certe pe pesti in continuare si sa le amintim ca nu e musai sa tinem acest festival la data programata. Noi avem festivalul pestelui in fiecare zi. Ba chiar si paradele pestilor se desfasoara seara de seara, pe inserat, cand pestii Brailei, de diferite specii si marimi, isi etaleaza prazile zgomoatoase, cu multi cai putere.

Singura diferenta intre bietele inotatoare de la Dunare ce trebuiau servite anul acesta, pe terasele de la Dunare si adevaratii crapi de Braila este data de faptul ca a doua specie, ce isi are solzii adanc infipti in justitia locala, nu se lasa speriata si nici prinsa in falsele mreje ale legii.

DOMNII CU PUTEREA IN PIX, LA UN “FESTIVAL AL PESTELUI INCHIS” NU V-ATI GANDIT? Masa si dansul, in curte, iar mancarea sa fie din partea penitenciarului!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>