Published On: mar, oct. 13th, 2020

Coronavirusul loveste din nou Braila / Cursuri suspendate / Clasele isi pun lacatul pe usi, una cate una

Continua sirul claselor inchise de coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila (CJSU) a aprobat suspendare pe o perioada de 14 zile a cursurilor scolare din doua scoli din municipiu si un liceu din orasul Ianca desfasurate pana acum in modalitatea „fata in fata”.
Totodata, s-a aprobat reluarea cursurilor pentru alte doua clase, incepand cu data de 8.10.2020. Este vorba de grupa mare de la Gradinita cu Program Normal nr. 19, structura a Gradinitei cu Program Saptamanal nr. 49 Braila, conform avizului Directiei de Sanatate Publica a Judetului Braila, si pentru clasa pregatitoare C din cadrul scolii Gimnaziale „Ion Creanga” Braila, conform avizului Directiei de Sanatate Publica a Judetului Braila.

Cursuri suspendate

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Braila a aprobat suspendarea cursurilor scolare organizate in modalitatea „fata in fata” pentru:
– clasa a III-a B din cadrul scolii Gimnaziale „Mihu Dragomir” Braila, conform hotararii Consiliului de Administratie, si se dispune mentinerea masurii de suspendare a cursurilor pe o perioada de 14 zile.

– clasa a III-a A din cadrul scolii Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza” Braila, incepand cu data de 08.10.2020, conform hotararii Consiliului de Administratie a dispus mentinerea masurii de suspendare a cursurilor scolare pe o perioada de 14 zile.

-clasele a X-a B, a XII-a B si a V-a B din cadrul Liceului Teoretic „Constantin Angelescu” Ianca, incepand cu data de 09.10.2020, conform hotararii Consiliului de Administratie si s-a dispus mentinerea masurii de suspendare a cursurilor scolare pe o perioada de 14 zile.

Unitatile de invatamant mentionate mai sus vor respecta masurile de organizare a activitatii in conditii de siguranta epidemiologica pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sanatatii si ministrului educatiei si cercetarii.

Reluarea cursurilor care presupun prezenta „fata in fata” pentru clasele care au cursurile suspendate temporar, se dispune prin Hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila, dupa obtinerea avizului Directiei de Sanatate Publica a Judetului Braila si cu informarea unitatii de invatamant si a Inspectoratului scolar Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>