Published On: vin, oct. 16th, 2020

Coronavirus loveste din nou sportul

Pilotul italian de MotoGP Valentino Rossi a anuntat, joi, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus.
El a precizat ca este trist si suparat dupa acest rezultat. Rossi a facut dimineata un test rapid cu rezultat negativ, dar si unul care a avut rezultat pozitiv, venit mai tarziu.
“Din nefericire, cand m-am trezit in aceasta dimineata nu ma simteam bine. Ma dureau oasele si aveam o mica febra, astfel ca l-am chemat imediat pe doctor, care m-a testat de doua ori. Testul PCR rapid a avut rezultat negativ, la fel ca testul pe care l-am facut marti. Insa al doilea test, al carui rezultat l-am primit la ora 16.00, a fost din nefericire pozitiv.  Sunt dezamagit ca va trebui sa ratez cursa din Aragon.
Mi-ar placea sa fiu optimist si increzator, dar ma astept ca a doua serie in Aragon sa fie pentru mine tot no go… Sunt trist si suparat pentru ca am facut tot ce am putut pentru a respecta protocolul si desi testul facut marti a avut rezultat negativ, m-am autoizolat de la sosirea mea de la Le Mans. Insa asta este situatia si nu pot face nimic pentru a o schimba. Acum voi respecta recomandarile medicilor si sper ca ma voi simti bine in curand”, a declarat Valentin Rossi pe Twitter.

Rossi este a șaptea persoana de la Yamaha infectată cu COVID-19, după ce 6 ingineri de la constructorul nipon s-au îmbolnăvit, inclusiv șeful de proiect, Takahiro Sumi.

Valentino Rossi este cel mai titrat pilot din istoria motociclismului, cu 9 titluri mondiale, dintre care 7 la “clasa regină”, MotoGP.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>