Published On: Dum, oct. 4th, 2020

Coronavirus in scolile brailene / Elevii stau acasa

Coronavirusul a ajuns si in scolile brailene si pentru a evita raspandirea lui printre elevi, CJSU a aprobat suspendarea orelelor de curs si trimitearea a zeci de elevi acasa.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila a aprobat suspendarea cursurilor in cinci clase din patru unitati scolare din municipiul Braila, in urma aparitiei mai multor cazuri de infectare cu noul coronavirus.

CJSU Braila a emis Hotararea nr.44, prin care a aprobat suspendarea cursurilor, pentru o perioada de 14 zile la:

  • clasa pregatitoare C din cadrul scolii Gimnaziale “Ion Creanga”,
  • grupa mijlocie de la Gradinita cu Program Prelungit nr. 5,
  • clasele a IX-a E si a XI-a C din cadrul Liceului Teoretic “Nicolae Iorga”
  • clasa a III-a B din cadrul Liceului de Arte “Hariclea Darclée”.

Unitatile de invatamant mentionate vor respecta masurile de organizare a activitatii in conditii de siguranta epidemiologica pentru prevenirea imbolnavirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sanatatii si ministrului educatiei si cercetarii. Reluarea cursurilor care presupun prezenta fata in fata pentru clasele mentionate, suspendate temporar, se dispune prin Hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Braila, dupa obtinerea avizului Directiei de Sanatate Publica a Judetului Braila si cu informarea unitatii de invatamant si a Inspectoratului scolar Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>