Published On: lun, oct. 5th, 2020

Coronavirus / Braila / Ultimele doua decese urca bilantul negru la 114

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila, la nivelul judetului a fost inregistrat cel de-al 114-lea deces cauzat de infectia cu SARS-CoV-2.
In ultimele 24 de ore, alti 2 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (unul din Braila, unul din Tulcea)

Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 114.
Potrivit informatiilor comunicate de purtatorul de cuvant al ISU Braila, alti 25 de braileni au fost diagnosticati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 2565 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 2565 de cazuri amintite, un numar de 104 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In acest moment, 170 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 51 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 215 in carantina la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>