Published On: lun, oct. 19th, 2020

Cea mai sexy actrita de la Hollywood / Charlize Theron

Charlize Theron continua sa fie una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood cu toate ca nu se mai afla chiar la prima tinerete. S-a remarcat de-a lungul carierei prin cateva relatii intens mediatizate, dar acum afirma ca este singura si disponibila de 5 ani. Recent, aceasta a marturisit cum trebuie sa fie cel care o poate cuceri, dar si cine este intruchiparea genului de barbat ideal pe care l-a cunoscut in viata.

A implinit 45 de ani pe 7 august si este una dintre cele mai bogate actrite din lume ( are o avere estimata la aproximativ 160 de milioane de dolari ).

Recent, Charlize Theron a discutat fara perdea despre viata amoroasa, precizand printre altele ca este “socant de disponibila” de cinci ani de zile.

“Am fost, da, la cateva intalniri, dar n-am mai iesit cu barbati de cinci ani. Sunt deschisa in schimb la sugestiile prietenilor mei de a merge la intalniri si a cunoaste tipi. Sunt mereu deschisa la treaba asta” – Charlize Theron.

Cum trebuie sa fie cel care sa o cucereasca?

“Simt ca am ajuns intr-un moment al vietii mele in care trebuie sa vii cu foarte multe imbunatatiri (n.r. pentru a o cuceri). Nu genul de imbunatatiri la care se gandesc multi, ci mai mult ceva de genul: viata mea este oricum foarte buna asa cum este acum, asa ca trebuie sa poti sa-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atat. Nu m-as mai putea multumi cu mai putin” – Charlize Theron.

“Vinovati” pentru fericirea de care se bucura actrita in aceste momente sunt cei doi copii ai sai, Jackson (8 ani) si August (5 ani), ambii adoptati.

“Viata pe care o am alaturi de copiii, familia si de prietenii mei ma face sa nu-mi doresc altceva. Pot spune cu mare sinceritate ca nu ma simt singura”, a mai precizat Theron.

In alta ordine de idei, Charlize a precizat ca nu faptul ca este mama o incurca sa aiba o relatie, ci doar ca momentan o zi din viata ei arata foarte bine si in aceste momente.

Vedeta a marturisit insa ca are multe discutii cu prietenele despre barbati frumosi si ca “flirteaza din greu”.

Cu ocazia zilei lui Keanu Reeves (pe 2 septembrie a implinit 56 de ani), Theron i-a facut o urare speciala acestuia spunand ca este unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-a cunoscut, cel mai bun, un adevarat model.

Charlize Theron si Keanu Reeves au trait o frumoasa poveste de dragoste (doar pe ecrane) in filmul Sweet November (2001).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>