Published On: sâm, oct. 31st, 2020

Braila EXTREMELOR / Coronavirusul ne joaca feste / Numarul infectarilor oscileaza de la o zi la alta

Situatia epidemiologica din judetul Braila variaza de la o zi la alta. Daca in urma cu doua zile au fost inregistrate doar 10 infectari, ieri, orice speranta de mai bine a fost eliminata. Conform informatiilor transmise de purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Braila, alti 46 de braileni au fost diagnosticati cu teribilul virus, ridicand bilantul infectarilor la 3432.

In ultimele 48 de ore, alti 2 pacienti, diagnosticati cu COVID-19 au pierdut lupta cu teribilul virus (ambii din municipiul Braila). Astfel, bilantul deceselor inregistrate in judetul nostru a ajuns la 149.

De la inceputul pandemiei de coronavirus, in judetul nostru au fost inregistrate in total 3432 de cazuri. Pe de alta parte, din totalul celor 3432 de cazuri amintite, un numar de 153 sunt pacienti transferati la Braila, din alte judete, pentru a fi tratati.

In acest moment, 211 de persoane sunt internate in spitalele COVID din Braila, 86 de braileni sunt in izolare la domiciliu si alti 664 in carantina la domiciliu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>